tag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post3479718867678884579..comments2023-03-30T15:15:42.639+03:00Comments on Voras Tinkle: Dviejų rūšių morengaiVitahttp://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-71761714584086247552013-06-10T12:48:49.414+03:002013-06-10T12:48:49.414+03:00Tas tortukas pasakiškai skamba :) O su agavos siru...Tas tortukas pasakiškai skamba :) O su agavos sirupu pakankamai gerai sekėsi plakti. Na, nors, jie kiek skystesni gavosi nei su cukrumi plakti (formos nelabai išlaikė, nes taipogi žvaigždutės antgaliu spaudžiau), bet šiaip viskas okay :)Vitahttp://vorastinkle.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-10899047981897807352013-06-10T01:04:11.488+03:002013-06-10T01:04:11.488+03:00O aš savaitgalį kepiau morenginį tortą su migdolai...O aš savaitgalį kepiau morenginį tortą su migdolais ir braškėmis :) Ups, pasigyriau :D Iš tikrųjų, tai norėjau paklausti, kaip sekėsi baltymus plakti su agavos sirupu? Darydama tortą pagalvojau apie sveikesnę cukraus alternatyvą, bet pabijojau, kad masė tinkamai neišsiplaks :)Viktorijahttp://receptumedis.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-10105928984143769542013-06-09T21:41:02.064+03:002013-06-09T21:41:02.064+03:00mm, kaip tik ateina pavlovos sezonas, nes tiek vis...mm, kaip tik ateina pavlovos sezonas, nes tiek visokių uogų pasirodys, tai reiks kaupti baltymus pavlovoms :) O citrinos žievelė tikrai gerai tinka morengams, lengvas kartumas nukenksmina tą saldumą :)Vitahttps://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-32100481660006571582013-06-09T21:37:59.564+03:002013-06-09T21:37:59.564+03:00Neilgai visai :D vieną kartą iškepi pasteis de nat...Neilgai visai :D vieną kartą iškepi pasteis de nata ir turi pakankamai baltymų net dviems trims normoms morengų :DVitahttps://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-43916055916034762402013-06-09T18:08:51.201+03:002013-06-09T18:08:51.201+03:00Tiesiog žavu! Jaučiu, kad tai bus antras mano balt...Tiesiog žavu! Jaučiu, kad tai bus antras mano baltyminis skanumas, po įspūdingos pavlovos kurią gaminau motinos dienai. O saldumas yra tikrai man nepriešas :)) Ypač su citrinos gaidele, mmm..Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/09361163511932005358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-38044869354600298572013-06-09T10:16:07.961+03:002013-06-09T10:16:07.961+03:00Oi kokie mieli:) Paragaut norėčiau, nors to saldum...Oi kokie mieli:) Paragaut norėčiau, nors to saldumo žiauriai bijau - niekad morengų mėgėja dėl to nebuvau. <br />Bet pirma mintis (kvaila) šovė į galvą pamačius įrašą - ''kiek laiko kaupti baltymus reik :D'' keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.com