tag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post18220815655116596..comments2023-03-30T15:15:42.639+03:00Comments on Voras Tinkle: Raudonojo velveto keksiukai... be dažųVitahttp://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-32890386881872938772016-04-22T13:34:18.254+03:002016-04-22T13:34:18.254+03:00Na, su sultimis bus žymiai daugiau drėgmės, tad re...Na, su sultimis bus žymiai daugiau drėgmės, tad reiks atitinkamai keisti kitų produktų kiekius ir receptas jau bus kitoks.Vitahttp://vorastinkle.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-45004958954583285312016-04-22T12:03:02.227+03:002016-04-22T12:03:02.227+03:00O gal galima vietoj burokeliu naudoti , ju sultis...O gal galima vietoj burokeliu naudoti , ju sultis . Gal ir skonio atzvilgiu butu geriau ? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-45685838617982329372015-12-14T17:30:27.023+02:002015-12-14T17:30:27.023+02:00Šventiniam stalui bus pats tasŠventiniam stalui bus pats tasReceptaihttp://receptaiinternete.blogspot.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-55573555161393642242015-12-07T14:25:45.279+02:002015-12-07T14:25:45.279+02:00Paieškokite internete keistaipaprasta kakavinių bu...Paieškokite internete keistaipaprasta kakavinių burokėlių keksiukų (nors jie irgi su kiaušiniais, tačiau vietoje kvietinių naudojami kokoso miltai), gal patiks :)Vitahttps://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-50987015092615226682015-12-07T14:22:33.325+02:002015-12-07T14:22:33.325+02:00Man jie nerealiai skaniai atrodo. Gaila, kad čia r...Man jie nerealiai skaniai atrodo. Gaila, kad čia reikia tiek daug kiaušinių ir kvietinių miltų. Tikrai bandyčiau.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-47496592325364332352015-10-30T12:12:56.888+02:002015-10-30T12:12:56.888+02:00Yay! Labai džiaugiuosi!Yay! Labai džiaugiuosi!Vitahttps://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-50777108529577702562015-10-30T12:09:01.556+02:002015-10-30T12:09:01.556+02:00Super...gavosi tobuli ir burokeliai nesijaucia.......Super...gavosi tobuli ir burokeliai nesijaucia.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-27277352464894499012014-10-18T15:18:43.507+03:002014-10-18T15:18:43.507+03:00Be abejo, kad galit, bet jei labai saldžios, tai t...Be abejo, kad galit, bet jei labai saldžios, tai truputį cukraus mažiau dėkite.Vitahttp://vorastinkle.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-47866340433557797922014-10-18T15:11:28.509+03:002014-10-18T15:11:28.509+03:00galima dėti pasukas su kokiu nors skoniu? :)galima dėti pasukas su kokiu nors skoniu? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-73507981278981369012014-08-04T11:11:35.897+03:002014-08-04T11:11:35.897+03:00Nuostabiai atrodo, kai burokėliai atkeliauja į pag...Nuostabiai atrodo, kai burokėliai atkeliauja į pagalbą :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06034704945108101272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-54119533469756533302013-07-02T19:42:37.506+03:002013-07-02T19:42:37.506+03:00Be abejo, kad galite red velvet keksiukus kepti i...Be abejo, kad galite red velvet keksiukus kepti ir su maistiniais dažais, tačiau tuomet šis receptas netiks, nes skirsis produktų kiekiai (o vien ingredientų sąraše pakeitus vieną kitu, keksiukai nesigaus). Internete nemažai red velvet keksiukų receptų, kuriuose naudojami dažai, tikiu, kad rasit :) Sėkmės ;)Vitahttp://vorastinkle.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-70171678543253244522013-07-02T17:41:38.997+03:002013-07-02T17:41:38.997+03:00Sveiki! Ar būtų galima burokėlius pakeisti maistin...Sveiki! Ar būtų galima burokėlius pakeisti maistiniais dažais? Kažkaip nedrąsu burokėlius naudot, o ir prašaut nesinori, nes laukiu svečių:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16589494069137849357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-59863444058812046562012-09-02T22:38:15.633+03:002012-09-02T22:38:15.633+03:00Dariau piure ir nedariau pagal nusižiūrėtą receptą...Dariau piure ir nedariau pagal nusižiūrėtą receptą (iš Teresa Cutter blog'o), bet išmėginsiu jos variantą tikrai. Ir dar savo variantą susikonkretinti reikia, nes turiu kelis burokėlius mamos atsiųstus, tai taupysiu kažkam, ką išmėginti seniai noriu :) [juokinga, bet čia nesu pirkusi burokėlių, nes punduke gal kelios galvikės, o kainuoja ne centus šiaip... o turgų nėra.. košmaras šiuo klausimu..]keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-30893944278225992852012-09-02T21:17:00.424+03:002012-09-02T21:17:00.424+03:00Net nežinau, kokia ta kakava pas mane. Pirkau pači...Net nežinau, kokia ta kakava pas mane. Pirkau pačią elementariausią kakavą, riebumo ant jos nerašo, bet bijau, kad ji mažesnio riebumo (kadangi visos kurias žiūrinėjau kakavos buvo gal 12-13 proc.). Spalvai svarbiausia, kad būtų ne Dutch processed kakava, o dėl skonio tai galbūt ir dėl kakavos jis nebuvo labai šokoladinis. Ai, bet spalva kakavos kiek tamsesnė nei nuotraukoje. Pas mane namie labai prastas apšvietimas, tai įsijungiau šviesą, užtat ji iškraipė spalvas nuotraukose :)<br />O tavo recepte burokėlius tarkuoja ir deda žalius į tešlą? Aš kepiau panašius gegužę, tai tobuli pasakiški keksiukai, tirpsta burnoje, bet spalvos, deja, nebuvo :/Vitahttps://www.blogger.com/profile/10175459992390507166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-73074873731433775622012-09-02T12:10:07.057+03:002012-09-02T12:10:07.057+03:00Ant grindų išsivertus lietuviškus burokėlius... ir...Ant grindų išsivertus lietuviškus burokėlius... ir žiūrinėju, kaip geriau juos apdoroti..gal išvirti tiesiog paprastai su lupyne ir tiek :) o paskui jau darysiu :) turiu receptą, bet ten tarkuoja žalius ir taip kepa.. bet va aš tos rauuuudonooooss spalvos noriu, taigi padarysiu kitaip vadinas :)) <br /><br />O žiūrėk, kakavą naudojai ne 20-22 proc. riebumo man atrodo (milteliai per šviesūs), tai sakau skoniui tas gali daryti įtakos.. tai kokia kakava?:) <br />aš žinau, kad man patiks bet koks pavykęs rezultatas, juk aš daržoves į saldumynus kraunu nuolat... :D keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4906478646193777255.post-57173133092739742502012-07-26T11:43:40.701+03:002012-07-26T11:43:40.701+03:00jie atrodo tiesiog FANTASTISKAI!!!!!jie atrodo tiesiog FANTASTISKAI!!!!!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/01115886819598010241noreply@blogger.com