2013 m. liepos 23 d.

Akimirkos liepą


Valgomos:
  • Didelėms avokadų atsargoms sunaikinti įkvėpimo suteiks receptų su avokadais (tiksliau - iš avokadų) knygos autorės tinklaraštis. Ir nepergyvenkite, jei pirktas avokadas kietas kaip akmuo: naktis popieriniame maišelyje kartus su bananu ar obuoliu pataisys situaciją (tik ne patys į tą maišelį lįskit, suprantama).
  • Skanių ir sveikų receptų pilnas dar vienas internetinis kulinarinis žurnalas Luscious
  • Vienų greičiausių tolimų atstumų bėgikų Tarahumaros indėnų mėgstamas valgis - pinole ir gėrimas - iskiate. Anot bėgikų, tarahumara mityba puikiai treniruojantis ir bėgant ultramaratonus, o chia fresca/iskiate gėrimas iš čijos (ispaniškojo šalavijo) sėklų greitai sugrąžina jėgas ir atgaivina. 
  • Mano receptų knygų wishlist'as vis ilgėja ir ilgėja. Šį mėnesį prisidėjo Gather, Primal Cravings ir Beyond Bacon. Vien paveikslėliai ir nuotraukos kokios gražios... Kalėdų seneli, ar girdi? 

Mažiau valgomos:
  • Puikiai padaryta nuotrauka, kuri atrodo tarsi keturios. Kiek vargo ir laiko prireikė, kol kažkas viską  surinko, supirko ir taip tiksliai sudėliojo. Kaži, kiek jiems laiko prireikė po to viską sutvarkyti. 
  • Ar jau girdėjote apie naują istoriją Forty Days of Dating? Du Niujorke gyvenantys draugai nusprendžia 40 dienų susitikinėti tik vienas su kitu. Vaikinas nepastovus ir vis keičiantis merginas, mergina per greitai prisiriša ir per daug investuoja į draugystes. Kartu jie bandys išspręsti šias problemas ir rašys savotišką dienoraštį/pildys klausimyną. Viskas vyko kovą ir balandį, o nuo liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio kasdien yra paviešinamas vienos dienos įrašas. Tarsi romantinis serialas ant popieriaus!
  • The Oatmeal autorius Matthew Inman piešia juokingas ir taiklias istorijas. Pasirodo, jis dar ir bėgikas, todėl visiškai nekeista, jog priežastys, dėl kurių Matthew bėgioja, sugulė į vietomis juoką sukeliančią, bet kartu labai teisingai autoriaus mintis perteikiantį komiksą.
  • Dainininkė Amanda Palmer kaip visada provokuojanti ir nenuspėjama. Šįkart - jos naujas metodas kaip kovoti su bulvarine spauda.

1 komentaras:

  1. wow, ta nuotrauka kur atrodo kaip keturios - negaliu atsižiūrėti :D
    o 40 dienų susitikinėjimo, jau seku po to, kai pamačiau Daily Mail, superinis projektas produktyvumui skatinti. Devaž, žmonės nestokoja įkvėpimo. Jau netgi jau mąstau apie kokią nors panašią akciją atrakciją savo gyvenime. tarkim 40 būdų kaip sunervinti kambarioką, kad jis to net nesuprastų. :D
    Labai smagios akimirkos liepos mėnesį!

    AtsakytiPanaikinti