2012 m. spalio 10 d.

Rugsėjo Adorebox

Prieš dvejus ar pusantrų metų mados tinklaraščiuose pradėjo rodytis įrašai apie stebuklingas grožio dėžutes Glossybox ar Birchbox. Už tam tikrą pinigų sumą buvo siūloma galimybė kas mėnesį gauti po dėžutę su krūva įvairių kosmetikos ir kitų grožio priemonių mėginėlių. Kas mėnesį vis kitokio turinio dėžutė gan greitai  užkariavo tinklaraštininkų (tiksliau, tinklaraštininkių) širdis ir idėja spėjo paplisti po įvairias Europos šalis. O juk pati mintis puiki: nereikia veltui švaistyti krūvas pinigų, kad išbandytum visas įmanomas priemones ir surastum sau tinkančią - kas mėnesį gali pabandyti įvairių, o ir prekybininkams tai nebloga marketingo sistema. Win-win, taip sakant. Mano nepasitenkinimui, nei viena iš įvairių dėžučių nebuvo siunčiama į tolimąją Lietuvą. Tai štai, šią vasarą plepėdama su drauge iš jos išgirdau ir apie Lietuvoje pradėjusį veikti mėginėlių dėžučių tinklą Adorebox. Draugė buvo susižavėjusi liepos mėnesio dėžutės turiniu. 
Pašniukštinėjau ir aš. Dėžučių idėją Lietuvoje nusprendė įgyvendinti bendrovė taip pat užsiimanti kavos aparatų prekyba ir draugiškai besivadinanti Kavos draugu. Tą vienintelį kartelį, kai teko susidurti su Kavos draugu, jie man padarė visai gerą įspūdį, tad nusprendžiau išbandyti ir dėžutę. Kol aš sprendžiau, dėžutė spėjo pabrangti visa dešimčia litų - iki 39 Lt. Ai, bala nematė, pagalvojau ir rugsėjo pradžioje dėželę užsisakiau (pati! niekas nieko niekam už dyką nedavė). 
Spalio penktosios naktį (okay, meluoju - pusę vienuolikos vakare) gavau sms žinutę, jog venipak kurjeris mano Adorebox pristatys artimiausią darbo dieną. Puiku, kad dėželės nereikia bėgti pasiimti iš pašto, bet nieko gero, jog žinutė mane pažadino iš miego ir nieko gero, kad venipak su manimi dėžutės pristatymo laiko taip ir nesuderino (o ją paliko pas apačioje gyvenančią močiutę). 
Kurjerio palikta Adorebox dėžutė buvo supakuotą į kitą Adorebox dėžę (Kavos draugas yra akivaizdus medžių priešas). Tikriausiai labiau dėl grožio nei dėl funkcionalumo dėželė buvo aprišta baltu kaspinu (nors to grožio iš beyrančio kaspino gal ir ne per daugiausia). Tik pradarius dėžutę, maloniai nustebino personalizuota kortelė su vardu. Po kortele gulėjęs rausvas laiškas priekaištingai išdėstė visas atsiųstas priemones bei jų kainas. 98 Lt, anot priekaištingojo popierėlio.
Neabejoju, kad norit išgirsti, kas gi ten tokio brangaus buvo. 
Technic kompanijos Vintage linijos lūpų balzamas Blue Lagoon. Tamsios elektrinės mėlynos spalvos, įdomaus kvapo, tepamas pirštu su parabenais ir alkoholiu (būtų gerai nors vieno iš jų išvengti, bet...), siuntėjų įvertintas 11 Lt (o internete parduodamas už 6 Lt).
"Stenders" kompanijos vonios druskos burbulas, liepžiedžių kvapo (ir nukvepinęs visus kitus savo kolegas), kainuojantis 9,50 Lt (ir parduotuvėje, ir internete). Mielas, bet savo nelaimei turiu tik dušo kabiną.
Avene kompanijos ypatingai švelnus nenuplaunamas valiklis, 50 ml (maniškį kažkas pakeliui nugėrė). Man Avene visada patiko (nepaisant SLS sudėtyje), tad pažadu valiklį išbandyti. Buteliukas įvertintas 15 Lt (na, tarkim...).
Ducray kompanijos Anaphase linijos stiprinantis plaukų šampūnas, 50 ml (SLS ir parabenų rasite ir čia), įvertintas 16 Lt (internete 200 ml kainuoja 35 Lt).
Medimix ajurvedinis muiliukas, 15 g. Kadangi esu naudojusi anksčiau, nieko bloga negaliu pasakyt. Gal kiek sausina odą ir kvepia ne per skaniausiai. Siuntėjų nuomone, vertas 1,50 Lt (internete, o manau ir maximose, 75 g kainuoja 2,55 Lt).
A-derma kompanijos Exomega linijos prausimosi aliejus, 50 ml (ar bereikia minėti draugelius SLS ir parabenus?), įvertintas 12 Lt (internete 200 ml kainuoja apie 30 Lt).
Galvos papuošalas (a la lankelis-gumytė-liemenuko petnešėlė), įvertintas 18 Lt (ebay kainuoja 13 Lt). Aš nesu per daug sužavėta, bet gal kolegės dukrai patiks. 
Avene kosmetinė. Gana prastos kokybės plastiko krepšelis. Siuntėjų nuomone, jis kainuoja 15 Lt, tačiau tokį galėtumėte nusipirkti ir turguje už porą litų. Nuoširdžiai sakau. 
Rausvajame laiškelyje dar buvo nurodyta, kad dėžutėje yra Adorebox priedų. Galiausiai susivokiau, kad man skirtas priedas yra Stenders 20 Lt nuolaidų kuponas (perkant virš 50 Lt), žr. trečią nuotrauką

Komentaras. Pati idėja gera. Rugsėjo mėnesio Adorebox - nelabai. Atsiųsti mėginukai/produktai verti apie 60 Lt, tačiau iš jų tikrai naudočiau tik kokius du ar tris, tad man asmeniškai siuntinukas vertas apie 30 Lt. Už 29 Lt tokią dėžutę gal ir užsisakyčiau. Gal. Bet 39 Lt man jau gaila. Adorebox reklama žada 4-5 pilno dydžio produktus, 1 mini dydžio produktą, 1 grožio atributą bei 1 dovanėlę. Šį mėnesį radom 2 pilno dydžio produktus, 4 mini dydžio produktus, grožio atributą ir dovanėlę. Oferta (CK 6.171 str.) nebuvo išpildyta (ups, profesinis įprotis). Guodžiuosi, kad čia tik šį mėnesį taip, nes rugpjūčio dėžutė tikrai visiems ir visoms labai patiko. Kam patiko rugsėjo mėnesio? 
Nuo spalio atsiranda Adorebox Prestige - dėžutė skirta tik aukščiausios klasės brand'ams ir įkainuota 215 Lt. Ką gi, žiūrėsim, kaip jiems seksis šias prabangiąsias dėželes parduoti.
Palyginimui štai kaip atrodo UK Rugsėjo Glossybox (56,5 Lt su atsiuntimu), UK Rugsėjo Joliebox (56,5 Lt su atsiuntimu), UK Rugsėjo She Said Beauty Box (52 Lt su atsiuntimu), UK Rugsėjo Latest in Beauty Editors Box (43,4 Lt su atsiuntimu).

6 komentarai:

  1. jėga tavo rašymo stilius :D prisikikenau :)) o idėjos negirdėjus šitos :D reiktų pasidomėt UK.... BET KAM MAN. turiu tos kosmetikos, o naudoju valiklį akims ir prausiklį veidui.... et... :D dulkes einu nupūst :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O žinok, panašių idėjų yra ir su maistu. Tiksliai nepasakysiu, bet yra UK kompanija, kuri už 5-10 svarų kas mėnesį pristato snack'ų dėžutę. Gali pasirinkti, ar nori sveikų užkandžių, ar sportuojantiems užkandžių ir pan. Faina idėja, bet vėl gi, į Lietuvą nesiunčia. Yra ir su kitokiom prekėm tokių dėžučių. Sėklom, papuošalais ir pan. :)

      Panaikinti
    2. Va, radau. Vadinasi "graze" ta kompanija ir dėžutė kainuoja 4 svarus. Gali rinktis iš nibble box ir nutrition box, o pristato kas savaitę. Va taip vat :)

      Panaikinti
  2. Graze bandžiau :) Kai buvo akcija kažkokia - 4 už 3 kainą berods.. na džiovinti mango skaniausias dalykas buvo :D pistacijos, bet ne visokie krekeriai.. kam man jie :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dabar peržvelgiau daugiau Tavo tinklaraščio įrašų ir nustebau. Maniau, kad aš viena visokių dėžučių ir siuntinukų maniakė :D Aš pati Vokietijoj užsisakinėju glossybox ir pinkbox :D Labai įdomu palyginti su adorebox!
    Beje, užsiregistravau foodie penpals ir jau laukiau pirmadienio, kai atsiųs kontaktus, sakė padarys dar vieną ratą visiems nespėjusiems užsiregistruoti iki 4d. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vokietijoje gyveni? Tai super, kad gali iš platesnės rinkos užsisakyti kažką :) Lietuvoje be adorebox dar yra mažiau populiarus beautybag. Bet šiaip jau aš irgi visokių siurpriziukų ir siuntinukų gerbėja :D Tik va, pažiūrėjau, kad su adorebox labai daug kas liktų nepanaudota, o švaistyti pinigų veltui nesinori, tad vieno karto man užteko.
      Oooo, kaip įdomiai, kaip smagu, kad dar vieną ratą daro :) super išties :) Lauksiu aprašymo! :)

      Panaikinti