2013 m. sausio 17 d.

Akimirkos sausį


Valgomos:
  • Japonijoje suši atrodo kaip ryžių ir žalios žuvies suktinukas, o man smalsu, kaip suši būtų atrodęs, jei būtų išrastas Rytų Europoje? O kaip atrodo cepelininis suši? Na, jei pritrūks idėjų suši vakarui, jų galite pasisemti iš šio tinklalapio.
  • Kol Berlyną aukštyn kojom verčia Berlyno mados savaitės renginiai, mes tuo tarpu pasidomėkim pranašaujamomis maisto tendencijomis 2013-iems metams (kaip gudriai čia susiejau drabužių madą su maistu :D)
  • Maisto produktai (ir ne tik) virsta menu su visai negiliai paslėpta dviprasmiška mintimi (tsakant, pun intended).
  • Kai pabosta įprasta kiaušinienė, yra išeitis: arba jos nebevalgyti (kvailas pasiūlymas!), arba ją "atsinaujinti". Vienas pasiūlymas ir antras pasiūlymas kiaušinienės renovacijai.
Nevalgomos:
  • Nauji metai - nauji tikslai, planai ir siekiai. Sporto klubai pasipildė nauja sportuojančiųjų "nuo naujų metų" banga. Jei dar tik planuojate ten apsilankyti, šis sąrašas dažniausiai sutinkamų sporto klubą lankančiųjų tipų padės pasiruošti kovai sportui (ar išsirinkti, kokiu tipeliu pats/pati norite būti). Man dažniausiai tenka slapstytis nuo Nr. 5, o ką sutinkate Jūs?
  • 2012-ieji buvo geri metai, bet 2013-uosius galime padaryti tobulais. Minčių kataloge rasite 29 būdus, kaip 2013-uosius paversti puikiais. Nr. 17 - kai tik galėsite, pietus valgykite parkelyje, o ne prie darbo stalo ar sausakimšame restorane. Saulute ir vitamine D, pasiruoškit - aš ateinu!
  • Sąmojingas Martyno straipsnis apie tai, kaip visuomenė žiūri į bėgimu (o aš pridursiu, kad ir sveikesne mityba, ir tiesiog sveikesniu gyvenimo būdu) besidominčiuosius ir tuo užsiimančius. "Prarastas žmogus, nebegalima normaliai išgert" galvoja visuomenė, o bėgikas tik nusišypso ir ramia sąžine skaičiuoja naudą, kurią atneša naujas (senas) pomėgis.

3 komentarai:

  1. tikriausiai reiks varneliuoti, kuriuos punktus atlikau, kad metai būtų nuostabūs..

    o kiaušinienės.. ak, nenusibos man kiaušiniai įprastai... neišeitų tikriausiai tokia graži kiaušinienė.. keptuvę normalią turėt reikia :D

    akimirkas mėgstu... miela..ta eglės šakelė jaukiai atrodo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rytų Europos sušis galėtų būti grybai bulvių košės rutuliukuose, su krapais arba be, arba kaimiška dešra ant juodos duonos su svogūnų laiškais. na, manau, tikrai kažkas panašaus.
    Labai ir man patiko tas sąrašas 29 dalykų, kaikuriuos punktus verta įsiminti. O yra jau ir išbandytų praktikoje. cool :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. O taip taip taip, svogūniukai su duonele apsukti lašiniu puikiai atstovautų Rytų Europą sušių konferencijoje :D Man tie 29 punktai irgi smagūs pasirodė. Jau pradėjau garsiau dainuoti duše :D

    AtsakytiPanaikinti