2013 m. gegužės 16 d.

Akimirkos gegužę

Valgomos:
  • Jei atsibodo mokėti milijonus už parduotuvinį kokoso pieną (juolab vartoti jį su visais tirštikliais ir standikliais, guaro ir kitomis gumomis), jį pasigaminti visai nesunku ir daug pigiau. 
  • Dažnai naudojantiems šviežias citrinos sultis pristatau 31 būdą citrinos žievelei panaudoti.
  • Girdėjote apie naują startupą Vilniuje? Anticafe! Šioje kavinukėje mokėsite už praleistą laiką, o kava, arbata ir internetas - nemokami. Čia taip pat galėsite atsinešti savo gėrimų ir maisto, jį pasišildyti, žaisti stalo žaidimus. Idėja įdomi, žiūrėsim, kaip pasiseks. 
  • Tinkama mityba yra svarbi gyvenimo sritis, tad įdomu skaityti žmonių savęs ieškojimus ir atradimus.  
Mažiau valgomos:
  • Kokia žavingai saulėta ir spalvinga Korsikos sala šiose nuotraukose. Buvę ten, sako, kad Korsika, nors ir Prancūzijos dalis, tačiau visiškai ne prancūziška, o ją aplankyti - būtina. 
  • Jei vis neprisiruošiate pasisodinti nors nediduko darželio, kur augtų naminės salotos, pomidorai ir vienas kitas egzotinis augalas, kurio pavadinimo net jūs patys neperskaitote, įkvėpimo suteiks šis ir šis pasakojimas, puikiai iliustruojamas nuotraukų. Sako, gera žiūrėti į dirbančius žmones. 
  • Kai už lango taip šilta, dirbti visaaaai nesinori. Bet nesinori ir kad viršininkas rastų bevėpsantį pro langą, tad šis 21 patarimas kaip atrodyti itin užsiėmusiu darbe pravers. Smagaus vėpsojimo!
  • Naujas tinklalapis - Entouriste, kuriame puikūs fotografai iš viso pasaulio demonstruoja savo aplankytų vietų nuotraukų albumus, kuriuos įdomu pavartyti ne tik tose egzotiškose vietovėse jau pabuvojusiems, bet ir besiruošiantiems ten keliauti. Beje, prisidėti savo nuotraukomis galite ir jūs. 
  • Dauguma siekiame tobulumo, pergyvename, kai padarome vieną mažą klaidelę, kai nusižengiame savo mitybos taisyklėms ar užstringame sakydami sveikinimo kalbą. Tačiau tobulumas yra nuobodu, nuspėjama ir visai nevilioja. Graži istorija, kodėl visai nebūtina būti tobulu.  

2 komentarai:

  1. ahahah, kaip atrodyti itin užsiėmusiu darbe - žiauriai gerai :D Baisiausia, kad aš praktiškai ir taip naudojuosi beveik visais patarimais :D dažnai tiesiog greitai vaikštau pirmyn atgal iki vandens fontanėlio arba kriauklės spragsėdama tušinuku, o jei kas pakeliui šaukia vardu, sakau, kad neturiu laiko. daiktų stumdymas ant darbo stalo - bring it on :D aš betvarkės karalienė, todėl labai lengva apsimesti, kad nerandu to ar ano popieriaus, nors ten pas mane jų ir ne per daugiausiai būna.

    AtsakytiPanaikinti